Kissat

Lesyllä on tälläkin hetkellä useita kissoja etsimässä uutta kotia. Tarkkoja ikäarvioita emme voi löytökissoille antaa, joukossa on nuoria reilun vuoden ikäisiä kuin myös jo hieman enemmän elämää nähneitä kisuja. Löytyy sosiaalisia sylikissoja, hieman arempia ja ujompia yksilöitä ja kaikkea siltä väliltä.

Muistathan, että kissa tuo mukanaan myös vastuuta. Se pitää ajatella elämänkumppaniksi, jonka kanssa on oltava valmis viettämään jopa parikymmentä vuotta. Etukäteen on mietittävä, miten kissan hoito järjestetään esim. lomamatkojen aikana, tai miten jeläinlääkärikuluista selvitään.
Kissalta saa kuitenkin myös rakkautta, ja usein ne kiintyvät kovasti ihmisperheeseensä. Jokainen kissa on omanlaisensa yksilö, toinen ei saa paijauksesta tarpeekseen millään siinä kun toisesta ei ikinä tule sylikissaa.
Lesyltä luovutetut kissat ovat madotettuja, steriloituja/kastroituja, rokotettuja ja sirutettuja.

Adoptiohinnat 1.5.2022 alkaen ovat:
Aikuiset kissat:
– 1 kpl 180€
– 2 kpl samaan aikaan adoptoituna 300€
Pentukissat (alle 1v):
– 1 kpl 250€
– 2 kpl samaan aikaan adoptoituna 450€
(adoptiohinnat sisältävät aina vähintään kaksi madotusta, kaksi rokotusta, kastroinnin/steriloinnin, sirutuksen sekä sirun rekisteröinnin Turvasiru-palveluun)

Kissoja ei ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Mikäli haluat tarjota kodin kissalle, käy täyttämässä kotiselvityksemme osoitteessa http://www.lesy.fi/kotiselvitys
 niin adoptiotiimimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse!

Kissoja pääsee katsomaan erikseen sovittavana ajankohtana.

IVANKA JA ILMARI ON VARATTU
Nämä reilun vuoden ikäiset veljekset (kyllä, myös Ivanka on poika nimestään huolimatta) etsivät ehdottomasti yhteistä kotia.
Ilmari on hieman veljeään Ivankaa isokokoisempi, mutta luonteet niillä on hyvin samanlaiset. Molemmat pojat pitävät leikkimisestä, ja ne ovatkin melko vilkkaita tapauksia. Ihmistä ne tervehtivät iloisesti kehräten, ja silitykset maittavat molemmille.
Ilmari ja Ivanka on kastroitu, rokotettu ja sirutettu. Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläimet nro 1693 & 1694

PAPU
Papu on nuori, vielä melko arka tyttökissa.
Se ei uskalla lähestyä ihmistä kuin ruuan voimalla. Etenkin yön jälkeen tarjottava aamuruoka saa sen selvästi hyvälle tuulelle, mutta silloinkaan se ei salli ihmisen lähestyä liikaa. Rauhallisessa kodissa kärsivällisellä otteella voi Papustakin kuoriutua varmasti vielä vaikka minkälainen seurakissa.
Papulla on todettu kaliki. Kaliki oireilee usein ientulehdusten muodossa, joten säännölliset hammastarkastukset tulevat olemaan tärkeässä roolissa sen terveydenhoidossa.
Papu on steriloitu, rokotettu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1812

PULMU
Pulmu on nuori, vielä melko arka tyttökissa.
Sitä houkuttaa ruoka, ja se on yleensä hyvin innokkaana häntä pystyssä ruokaa odottamassa. Lähelle se ei kuitenkaan päästä, vaan perääntyy jos ihminen lähestyy liian nopeasti. Namien avulla Pulmun saa houkuteltua joskus jopa hieman leikkimään.
Pulmulla on todettu kaliki. Kaliki oireilee usein ientulehdusten muodossa, joten säännölliset hammastarkastukset tulevat olemaan tärkeässä roolissa sen terveydenhoidossa.
Pulmu on steriloitu, rokotettu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1833
HEPPU JA HIPPU ON VARATTU
Heppu ja Hippu etsivät ehdottomasti yhteistä kotia. Tämä kaksikko on hyvin yhteen hitsautunut, ne nukkuvat usein vierekkäin, ja etenkin Hippu turvautuu uusissa tai muuten jännittävissä tilanteissa Heppuun.
Kaksikosta pienempi, Hippu-tyttö, antaa rauhallisesti lähestyvän ihmisen jo silittää lähes joka kerta. Heppu-poikakin sallii silityksiä joskus, mutta on selkeästi valikoivampi sen suhteen, kuka siihen saa koskea.
Tämä kaksikko seurailee tarkasti huoneessaan tehtäviä siivoustoimenpiteitä, ja esimerkiksi valuva vesihana on hurjan kiinnostava. Namipussia et tämän kaksikon läsnäollessa pysty salaa avaamaan, namit onkin varma keino saada Heppu ja Hippu lähettyville.
Hepulla ja Hipulla on todettu kaliki. Kaliki oireilee usein ientulehdusten muodossa, joten säännölliset hammastarkastukset tulevat olemaan tärkeässä roolissa niiden terveydenhoidossa.
Heppu ja Hippu on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläimet nro 1825 & 1826
BYLLY
Bylly on nuorehko poikakissa, joka etsii vielä sitä juuri oikeaa kotia. Se on kesyyntynyt Lesyllä ollessaan niin, että tervehtii usein puskemalla jalkoja, silittää se ei kuitenkaan anna. Silitysyritykset loppuvat usein siihen, että Bylly huitaisee kynsillä lähestyvää kättä.
Bylly suhtautuu ruokaan hyvin intohimoisesti, ja se saattaa joskus raapaista myös ruokakuppia tarjoavaa kättä, mikäli ruoka ei tule tarjolle tarpeeksi nopeasti. Myös namit saavat siinä aikaan melko voimakkaan reaktion. Bylly rakastaa erilaisia palloja, ja erityisesti kevyet pingispallot ovat sen mieleen.
Byllyllä on populaatiotausta, eli se on tottunut muihin kissoihin. Mikäli tulevassa kodissa on kissakaveri, se ei voi kuitenkaan olla kovin alistuva, jotta se ei jää ihan toiseksi Byllyn kanssa. Lapsiperheeseen tai ensimmäiseksi kissaksi Byllyä ei luovuteta.
Bylly on kastroitu, rokotettu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1844
Byllylle etsitään myös kotihoitopaikkaa osaavasta kodista. Sellainen kotihoitaja, joka osaisi lukea kissaa ja toimia Byllyn kanssa varmoin ottein, olisi tällä hetkellä Byllylle lottovoitto! Kotihoitosopimuksen alla kaikki Byllystä aiheutuvat ruoka- hiekka- yms. kustannukset jäävät Lesyn maksettavaksi.
KARENINA
Karenina on nuori tyttö, joka on kohta saanut saateltua viimeiset pentunsa maailmalle, ja olisi kohta valmis muuttamaan itsekin omaan kotiin.
Karenina on arka, muttei vihainen. Se tervehtii vieraita sähähtämällä, katselee hetken ihmisen puuhia, ja vetäytyy sitten kaapin alle piiloon. Hyvin todennäköistä on, että kunhan viimeinenkin pentu on lähtenyt, muuttuu myös Kareninan käytös kun sen ei tarvitse enää stressata niiden puolesta.
Karenina voisi hyötyä toisen, rohkean kissan läsnäolosta ja esimerkistä.
Karenina luovutetaan leikattuna, rokotettuna ja sirutettuna.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1928

MILA ON ALUSTAVASTI VARATTU
Mila on arka, nuorehko tyttökissa. Se ei päästä ihmistä vielä lähelleen, mutta eriöön jätetyt ruuat ja namit se syö heti kun hoitaja paikalta poistuu. Se myös seurailee ikkunasta tarkasti naapurin touhuja.
Mila hyötyisi suuresti rohkean kissan mallista ja esimerkistä.
Mila on steriloitu, rokotettu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi

Eläin nro 1940

MIMOSA
Mimosa on hyvin arka tyttökissa, jonka mielestä tällä hetkellä hyökkäys on paras puolustus. Se ei kuitenkaan ole oikeasti kertaakaan hyökännyt hoitajaa kohti, vaan tekee pieniä puolustussähähdyksiä. Mimosa on vielä nuori, joten se kesyyntyy varmasti kunhan se saa aikaa, kärsivällisyyttä ja oman luottoihmisen.
Mimosa saattaisi hyötyä sosiaalisen kissan esimerkistä.
Mimosa on steriloitu, rokotettu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1944

GHOST ON ALUSTAVASTI VARATTU
Ghost on arka, jo hieman iäkkäämpi poikakissa, joka kaipaa juuri sitä oikeaa ihmistä. Se vaikuttaa kovin jännittyneeltä vieraiden läsnäollessa, mutta luottohoitajan seurassa se uskaltautuu esille ja puskee hieman kättäkin silitysten toivossa.
Ghost etsii rauhallista kotia, jossa se saisi elää ainoana kissana yhden tai kahden ihmisen kanssa. Lapsiperheeseen Ghostia ei luovuteta.
Ghost on kastroitu, rokotettu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1947

Mikäli haluat tarjota kissalle kodin, täytä kotiselvityslomakkeemme (www.lesy.fi/kotiselvitys), niin otamme yhteyttä sinuun.