Muut eläimet

Mikäli haluat tarjota eläimelle kodin, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi. Laitamme jokaiselle eläimestä kiinnostuneelle kotiselvityslomakkeen tai voit käyttää oheista kotiselvitys linkkiä. http://www.lesy.fi/kotiselvitys/

ESTELLE, ELIE, ELLIOT JA ERKKI OVAT KAIKKI VARATTUJA!

Nämä Lesylle luovutetut syyskuun alussa syntyneet nuoret kanit etsivät uusia koteja. Nimistään huolimatta kaikki neljä kania ovatkin poikia.

Nämä kanit ovat varsin sosiaalisia ja uteliaita. Ne auttavat mielellään siivoushommissa, tulevat tutkimaan kaikki uudet esineet ja piiloutuvat mitä erikoisempia paikkoihin. Ne tykkäävät olla korkealla, ja kissojen raapimistelineet ovatkin hyviä makoilupaikkoja.

Sisäsiistejä ne eivät valitettavasti ole, ja tässä on vielä paljon harjoiteltavaa. Käsittelyyn ne ovat tottuneet, kynsien leikkuu onnistuu parhaiten kahden hoitajan voimin.

Luovutamme kanit joko yksittäin kotona jo olevan tyttökanin seuraksi tai pareittain. Lesyllä niillä ei ole toistaiseksi esiintynyt reviirikiistoja, mutta tämä tilanne voi muuttua milloin vain. Huomioittehan ettemme myäskään luovuta kaneja vain häkkieläimiksi.

Kanit on kastroitu, rokotettu ja sirutettu.

Lisätietoja adoptiot@lesy.fi

Eläimet nro 2129, 2130, 2131 & 2132