Lesy muuttaa

Löytöeläintalomme on tähän asti toiminut Villa Öhmanissa, joka kuitenkin kiinteistönä on melko huonossa kunnossa. Niinpä olemme jo pidemmän aikaa etsineet uutta tilaa, johon Lesy voisi muuttaa. Monien käänteiden jälkeen kävin lopulta alkuviikosta allekirjoittamassa vuokrasopimuksen.

Lesy muuttaa entiseen Hiiden kouluun Routiolla. Vuokraamme Lohjan kaupungilta vanhan koulun ylemmän kerroksen, joka sisältää useita luokkahuoneita, ruokalatiloja, sekä lukuisia pienempiä huoneita. Pinta-alaltaan uusi tila on jonkin verran pienempi kuin nykyiset tilamme, mutta tilat sijaitsevat yhdessä kerroksessa, ja pohjaratkaisu on vähemmän sokkeloinen.

Muutto ja remontointi vie meiltä kaiken liikenevän ajan, joten hallitus päätti eilisessä kokouksessaan sulkea sunnuntain avoimet ovet ainakin muuttoon asti. Jos olet kiinostunut adoptoimeen jonkun tietyn kissan, ota yhteyttä adoptiotiimiimme adoptiot@lesy.fi .

Remonttityöt entisellä koululla ovat jo alkaneet. Aiempaan tapaan vanhan koulun tiloihin rakennetaan karanteenitilat kissoille, kaksi kotihuonetta joissa yleisö pääsee tutustumaan kotia etsiviin kissoihin, kanihäkit, koiratilat, sekä muut yhdistyksen toiminnassa tarvittavat tilat. Esimerkiksi vanhasta terveydenhoitajan vastaanottohuoneesta tulee näppärästi uusi eläinlääkärihuoneemme.

Mikäli olet kiinnostunut auttamaan tilojen valmistelussa ja muutossa nyt kesäkuun aikana, ota mielellään yhteyttä. Remontti- ja muuttoprojektiin liittyy monenlaista tekemistä, joten kaikenlainen apu on tarpeen!

Toiminta uusissa tiloissa alkaa heinäkuun alussa. Toivottavasti pian sen jälkeen pääsemme pitämään uuden löytöeläintalon avajaiset, jolloin kaikki Lesyn ystävät pääsevät tutustumaan uuteen löytöeläintaloomme.

Alla vielä tiedoite jonka saa kopioida ja jakaa somessa. 🙂

 

Niina

puheenjohtaja@lesy.fi

 

Lahjoita – Lesy muuttaa –remonttikeräys – Lahjoita

Lesy muuttaa Hiiden koululle Routiolle. Lesyn vanhat tilat Villa Öhmanin kiinteistössä ovat tulleet tiensä päähän ja uusi sopiva tila löytyi tyhjilleen jääneestä Hiiden koulusta.

Ei muuta kuin hihat heilumaan ja remppahommiin. Nyt on tarve ihan sille ihtelleen eli rahalle. Auta meitä auttamaan – jo viidelläkin eurolla hankimme ruuveja, nauloja, muttereita ja jonkun metrin lautaakin. Kaikki varat ohjataan sellaisenaan remonttiin ja mikäli remontista jää varoja, ohjataan ne suoraan eläinten hyväksi (remontin lisäksi kesä ja alkusyksy on kiireistä aikaa myös kissarintamalla ja eläinlääkärilaskumme ovat suuret). Muistutamme, että toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen – ole sinäkin mukana auttamassa. Yhdessä olemme enemmän!

Lahjoitustilillemme voit lahjoittaa valitsemasi summan (tili FI74 4006 0010 2851 75).

Rahankeräysluvan nro RA/2017/732 on myöntänyt 21.7.2017 Länsi-Uudenmaan poliisilaitos, ja se on voimassa 01.08.2017-01.08.2018 Länsi-Uudenmaan alueella. Lahjoituksen saajaksi tulee merkitä Lohjan eläinsuojeluyhdistys ry, jonka toiminnan kautta kerätyt varat käytetään eläinten hyvinvoinnin hyväksi vuosien 2017-2019 aikana.