Kissat

Lesyllä on tälläkin hetkellä useita kissoja etsimässä uutta kotia. Tarkkoja ikäarvioita emme voi löytökissoille antaa, joukossa on nuoria reilun vuoden ikäisiä kuin myös jo hieman enemmän elämää nähneitä kisuja. Löytyy sosiaalisia sylikissoja, hieman arempia ja ujompia yksilöitä ja kaikkea siltä väliltä.

Muistathan, että kissa tuo mukanaan myös vastuuta. Se pitää ajatella elämänkumppaniksi, jonka kanssa on oltava valmis viettämään jopa parikymmentä vuotta. Etukäteen on mietittävä, miten kissan hoito järjestetään esim. lomamatkojen aikana, tai miten jeläinlääkärikuluista selvitään.
Kissalta saa kuitenkin myös rakkautta, ja usein ne kiintyvät kovasti ihmisperheeseensä. Jokainen kissa on omanlaisensa yksilö, toinen ei saa paijauksesta tarpeekseen millään siinä kun toisesta ei ikinä tule sylikissaa.
Lesyltä luovutetut kissat ovat madotettuja, steriloituja/kastroituja, rokotettuja ja sirutettuja.

Adoptiohinnat 1.5.2022 alkaen ovat:
Aikuiset kissat:
– 1 kpl 180€
– 2 kpl samaan aikaan adoptoituna 300€
Pentukissat (alle 1v):
– 1 kpl 250€
– 2 kpl samaan aikaan adoptoituna 450€
(adoptiohinnat sisältävät aina vähintään kaksi madotusta, kaksi rokotusta, kastroinnin/steriloinnin, sirutuksen sekä sirun rekisteröinnin Turvasiru-palveluun)

Kissoja ei ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Mikäli haluat tarjota kodin kissalle, käy täyttämässä kotiselvityksemme osoitteessa http://www.lesy.fi/kotiselvitys
 niin adoptiotiimimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse!

Kissoja pääsee katsomaan erikseen sovittavana ajankohtana.

KEILA
Keila on tyttökissa, joka on saanut pentunsa hoidettua maailmalle, ja olisi nyt valmis itsekin muuttamaan siihen loppuelämän kotiin. Keila antaa ihmisen lähestyä mutta ei ihan vie silittää, ruokaa se hakee ja kerjää kyllä ahneesti.
Keila on tottunut elämään suurehkossa kissalaumassa, mutta rauhallisen luonteensa vuoksi se saattaisi sopeutua jopa ainoaksi kissaksi. Kovin energistä kaveria se ei ainakaan kaipaa. Osalla populaation kissoista on ollut flunssaoireita, mutta virustestit ovat olleet negatiivisia, eli oireiden aiheuttaja ei ole selvinnyt.
Keila on steriloitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1972
KESE ON VARATTU
Kese on nuori noin vuoden ikäinen poika. Se on leikkisä ja utelias, ja vaikkei se anna vielä silittää itseään, se hakeutuu ihmisen lähettyville. Kilisevät pallot ovat yksi sen lempileluista.
Kese on lähtöisin isohkosta populaatiosta. Populaatiotaustan vuoksi sitä ei luovuteta ainoaksi kissaksi, vaan kodissa tulee jo olla kissakaveri, tai sille voi adoptoida kaverin tutusta laumasta. Osalla populaation kissoista on ollut flunssaoireita, mutta virustestit ovat olleet negatiivisia, eli oireiden aiheuttaja ei ole selvinnyt.
Kese on kastroitu, rokotettu kahdesti ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1972
KUULA
Kuula on noin vuoden ikäinen tyttö. Se seurailee ihmistä uteliaasti, ja ruoka-aikaan se ilmestyy taatusti paikalle. Keppilelut ovat yksi sen suosikeista.
Kuula on lähtöisin isohkosta populaatiosta. Populaatiotaustan vuoksi sitä ei luovuteta ainoaksi kissaksi, vaan kodissa tulee jo olla kissakaveri, tai sille voi adoptoida kaverin tutusta laumasta. Osalla populaation kissoista on ollut flunssaoireita, mutta virustestit ovat olleet negatiivisia, eli oireiden aiheuttaja ei ole selvinnyt.
Kuula on steriloitu, rokotettu kahdesti ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1976
KARIK ON VARATTU
Karik on nuori, reilun vuoden ikäinen tyttö. Se on utelias ja aina siellä missä tapahtuu. Vaikka se itse lähestyy ihmistä rohkeastikin, Karik itse torjuu ihmisen lähestymisyritykset sormesta hellästi näykkäisemällä.
Karik on lähtöisin isohkosta populaatiosta. Populaatiotaustan vuoksi sitä ei luovuteta ainoaksi kissaksi, vaan kodissa tulee jo olla kissakaveri, tai sille voi adoptoida kaverin tutusta laumasta. Osalla populaation kissoista on ollut flunssaoireita, mutta virustestit ovat olleet negatiivisia, eli oireiden aiheuttaja ei ole selvinnyt.
Karik on steriloitu, rokotettu kahdesti ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1983
KILPI
Kilpi on nuorehko aikuinen tyttö, jonka pennut ovat lähdössä omiin koteihinsa. Myös Kilpi olisi vailla omia ihmisiä.
Se oli tiineenä Lesylle tullessaan, ha on antanut hoitaa pennut hienosti. Nyt Kilpeäkin saa jo hieman ohimennen silittää, varsinkin ruoka-aikaan tämä onnistuu mainiosti.
Kilpi on lähtöisin isohkosta populaatiosta. Populaatiotaustan vuoksi sitä ei luovuteta ainoaksi kissaksi, vaan kodissa tulee jo olla kissakaveri, tai sille voi adoptoida kaverin tutusta laumasta. Osalla populaation kissoista on ollut flunssaoireita, mutta virustestit ovat olleet negatiivisia, eli oireiden aiheuttaja ei ole selvinnyt.
Kilpi on steriloitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1984
KEITI
Keiti on nuori tyttökissa, joka innostuu leikkimään narulelulla kovastikin. Muuten se arkailee ihmisen lähestymistä, vaikka saattaakin joskus yllättää ajatuksissaan olevan hoitajan hiipimällä selän taakse.
Keiti on lähtöisin isohkosta populaatiosta. Populaatiotaustan vuoksi sitä ei luovuteta ainoaksi kissaksi, vaan kodissa tulee jo olla kissakaveri, tai sille voi adoptoida kaverin tutusta laumasta. Osalla populaation kissoista on ollut flunssaoireita, mutta virustestit ovat olleet negatiivisia, eli oireiden aiheuttaja ei ole selvinnyt.
Keiti on steriloitu, rokotettu kahdesti ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1987
DAKOTA
Dakota on kovaa vauhtia kesyyntymässä oleva tyttökissa. Se tulee jo ovelle vastaan ruokaa tuovaa hoitajaa, tosin ruokaa odottava maukuminen muuttuu vielä ajoittain pieneksi sähinäksi. Dakota osaa myös odottaa nameja, ja herkkuja saadessaan se alkaa herkästi tarpomaan ja leipomaan alustaansa.
Dakota on steriloitu, rokotettu kahdesti ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1989

KELSA

Kelsa on arviolta 6-7 -vuotias tyttökissa. Se on utelias ja tulee tervehtimään ihmistä, mutta ei anna vielä silittää itseään. Erilaiset pallot, niin pehmeät kuin kovat ja kilisevätkin, ovat Kelsan mieleen.

Kelsa on lähtöisin isohkosta populaatiosta. Populaatiotaustan vuoksi sitä ei luovuteta ainoaksi kissaksi, vaan kodissa tulee jo olla kissakaveri, tai sille voi adoptoida kaverin tutusta laumasta. Osalla populaation kissoista on ollut flunssaoireita, mutta virustestit ovat olleet negatiivisia, eli oireiden aiheuttaja ei ole selvinnyt.

Kelsa on steriloitu, rokotettu kahdesti ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1991

MOKKERI
Mokkeri on jo hieman iäkkäämpi herrasmies, joka etsii omaa loppuelämän kotiaan. Se on leikkisä, sosiaalinen ja sylissä viihtyvä, mutta turhautuessaan se on saattanut puraista ihmistä. Mokkeri ei siis sovi ensimmäiseksi kissaksi, sillä se vaatii hieman kissanlukutaitoa.
Mokkeri on kastroitu, rokotettu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 2000
KALINDA
Kalinda on nuorehko tyttökissa, joka oli tiineenä Lesylle tullessaan. Nyt pennut ovat lähdössä maailmalle, ja Kalindakin voisi muuttaa omaan kotiin. Kalinda on melko arka, ja se piiloutuu helposti kun asiat tuntuvat liian jännittäviltä. Tuttujen rutiinien toistuessa se on kuitenkin saanut lisää rohkeutta, ja oman kodin vakaat olosuhteet varmasti edesauttavat kesyyntymisessä.
Kalinda on lähtöisin isohkosta populaatiosta. Populaatiotaustan vuoksi sitä ei luovuteta ainoaksi kissaksi, vaan kodissa tulee jo olla kissakaveri, tai sille voi adoptoida kaverin tutusta laumasta. Osalla populaation kissoista on ollut flunssaoireita, mutta virustestit ovat olleet negatiivisia, eli oireiden aiheuttaja ei ole selvinnyt.
Kalinda on steriloitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 2001

KALANAR
Kalanar on arka poikakissa, joka etsii ymmärtäväistä ja kärsivällistä kotia. Se ei uskalla juurikaan liikkua ihmisen nähden, paitsi silloin kun eteen tuodaan ruokakuppi ja ihminen poistuu eriöstä lasi-ikkunan toiselle puolen. Myös namit se uskaltaa hakea silloin kun ihminen puuhailee selin siihen.
Kalanar on tottunut elämään suurehkossa kissalaumassa, mutta rauhallisen luonteensa vuoksi se saattaisi sopeutua jopa ainoaksi kissaksi. Kovin energistä kaveria se ei ainakaan kaipaa. Osalla populaation kissoista on ollut flunssaoireita, mutta virustestit ovat olleet negatiivisia, eli oireiden aiheuttaja ei ole selvinnyt.
Kalanar on kastroitu, rokotettu kahdesti ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 2023

   

JAMI
Jami on nuori, energinen ja vilkas poikakissa. Sen tulevassa kodissa voisi asustaa nuori ja sosiaalinen kissakaveri, jonka kanssa se saisi painua ja temmeltää. Kaverista huolimatta Jami on sen luonteinen kissa, että se tullee vaatimaan paljon aktivointia ja tekemistä. Liian pienellä aktiviteettimäärällä se on purkanut turhautumisensa näykkimällä hoitajia.
Jami on kastroitu, rokotettu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 2045

JESSIKA
Jessika on 12-vuotias tyttökissa, joka kaipaa kovasti ihmisen seuraa. Se kehrää ja puskee ihmistä, ja hakee näin huomiota. Aluksi se saattaa vaikuttaa aralta, mutta rutiinit ja rauhalliset ihmiset auttavat sitä rentoutumaan nopeasti.
Jessika on tottunut muihin kissoihin.
Jessika on steriloitu, rokotettu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 2067

SASSAFRAS
Sassafras tuli Lesylle yhden pennun kanssa, ja tuo pentu on jo muuttanut omaan kotiinsa. Kovin vanha Sassafras ei ole vielä itsekään. Se on kovin arka, ja se mielellään väistää ihmistä lähestymisen sijaan. Ajan, ja mahdollisesti sosiaalisen nuoren kissan, avulla se saa varmasti rohkeutta ja vauhtia kesyyntymiseen.
Sassafras on steriloitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 2061

SALSA
Salsa on nuorehko ja pienikokoinen tyttökissa, joka tuli Lesylle pentujensa kanssa. Se on arka, eikä välitä vielä ihmisen seurasta. Nyt pennut ovat jo luovutusikäisiä, ja Salsakin voisi muuttaa omaan kotiin. Kärsivällisessä kodissa se varmasti lähtee pikkuhiljaa kesyyntymään.
Salsa on tottunut myös aikuisten kissojen seuraan, ja sille saattaisi sopia kaveriksi nuorehko, sosiaalinen kissa.
Salsa on steriloitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 2056

NEMO ON VARATTU
Nemo on kolmevuotias sosiaalinen poika, joka tykkää kovasti ihmisistä. Se tulee puskemaan ja tervehtimään vieraita reippaasti, ja usein se osoittaa kiintymystään myös nuolemalla kättä tai poskea.
Nemo on aiemmassa kodissa pissaillut sohvalle, tälle ei ole löydetty selkeää selittävä syytä. Lesyllä ollessaan se ei ole pissannut pehmikkeille kertaakaan, vaan kaikki pissat ovat osuneet laatikkoon.
Nemo on kastroitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 2078

CATTI
Catti on arahko tyttökissa, jonka pennut ovat lähdössä omaan kotiin. Nyt Catti itsekin olisi valmis muuttamaan. Catin arkuus ilmaantuu lähinnä piiloutumisena ja ihmiselle murisemisena. Tämä saattaa toki helpottaa kun pennut lähtevät eikä Catin tarvitse enää stressata niiden vuoksi. Cattia ei luovuteta ensimmäiseksi kissaksi, sillä sen kanssa eläminen vaatii hieman kissanlukutaitoa.
Catti on steriloitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 2009

KISSANPENNUT
Meillä on kotia etsimässä vielä muutamia luovutusikäisiä kissanpentuja, sekä tyttöjä että poikia. Sylikesyjä pentuja ei tällä hetkellä ole, mutta aikaa, leikkiä ja ruokaa antamalla nämäkin pennut pikkuhiljaa tottuvat ihmiseen.
Kaikki kissanpennut luovutetaan sterilisoituina, rokotettuina ja sirutettuina, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Huomioithan, ettemme luovuta kissanpentuja ainoaksi kissaksi, vaan kodista tulee jo löytyä kissa, tai voit adoptoida kaksi kissanpentua samaan aikaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi

Mikäli haluat tarjota kissalle kodin, täytä kotiselvityslomakkeemme (www.lesy.fi/kotiselvitys), niin otamme yhteyttä sinuun.