Kissat

Lesyllä on tälläkin hetkellä useita kissoja etsimässä uutta kotia. Tarkkoja ikäarvioita emme voi löytökissoille antaa, joukossa on nuoria reilun vuoden ikäisiä kuin myös jo hieman enemmän elämää nähneitä kisuja. Löytyy sosiaalisia sylikissoja, hieman arempia ja ujompia yksilöitä ja kaikkea siltä väliltä.

Muistathan, että kissa tuo mukanaan myös vastuuta. Se pitää ajatella elämänkumppaniksi, jonka kanssa on oltava valmis viettämään jopa parikymmentä vuotta. Etukäteen on mietittävä, miten kissan hoito järjestetään esim. lomamatkojen aikana, tai miten jeläinlääkärikuluista selvitään.
Kissalta saa kuitenkin myös rakkautta, ja usein ne kiintyvät kovasti ihmisperheeseensä. Jokainen kissa on omanlaisensa yksilö, toinen ei saa paijauksesta tarpeekseen millään siinä kun toisesta ei ikinä tule sylikissaa.
Lesyltä luovutetut kissat ovat madotettuja, steriloituja/kastroituja, rokotettuja ja sirutettuja.

Adoptiohinnat 1.2.2024 alkaen ovat:
Aikuiset kissat:
– 1 kpl 200€
– 2 kpl samaan aikaan adoptoituna 320€
Pentukissat (alle 1v):
– 1 kpl 250€
– 2 kpl samaan aikaan adoptoituna 450€
(adoptiohinnat sisältävät aina vähintään kaksi madotusta, kaksi rokotusta, kastroinnin/steriloinnin, sirutuksen sekä sirun rekisteröinnin Turvasiru-palveluun)

Kissoja ei ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Mikäli haluat tarjota kodin kissalle, käy täyttämässä kotiselvityksemme osoitteessa http://www.lesy.fi/kotiselvitys
 niin adoptiotiimimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse!

Kissoja pääsee katsomaan erikseen sovittavana ajankohtana.

BEN ON VARATTU
Ben on kovaa vauhtia kesyyntymässä oleva arviolta reilu kolmevuotias poikakissa. Se ei tunne tarvetta piilotella ihmisen läheisyydessä, vaan uskaltaa jäädä katselemaan esimerkiksi siivouspuuhia. Ihmisen kättä se uskaltaa varovasti haistaa, ja tarjotut namit se syö ahnaasti.
Ben on kastroitu, rokotettu kahdesti ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 2152
PULLA
Pulla on aikuinen ja arahko poikakissa. Se sietää ihmisen läheisyyttä hetken olemalla näkösällä siivouksen yhteydessä, mutta koskemaan sitä ei pääse. Namipussin rapinan se on oppinut jo tunnistamaan, tuolloin se alkaa huutaen vaatimaan herkkuja itselleen.
Rauhallisessa kodissa ja omaan tahtiinsa Pullastakin tulee vielä oiva kotikissa.
Pulla on kastroitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan. Myös kertyneet hammaskivet tullaan poistamaan tehosterokotuksen yhteydessä.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 2155
SUMU JA SIPE
Sumu ja Sipe ovat noin vuoden ikäiset arat veljekset. Ne eivät ole tottuneet ihmisen läsnäoloon, ja ovat selvästi hämillään uuden elämäntilanteesta johdosta. Sumulle ja Sipelle voisi tehdä hyvää nuoren ja sosiaalisen kissan seura.
Sumu ja Sipe on kastroitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläimet nro 2159 & 2160
TIMO ON VARATTU
Timo on Lesylle luovutettuna tullut iäkäs kissaherra. Luovuttajan mukaan ikää olisi jo 19 vuotta, eläinlääkäri kuitenkin arvioi iäksi muutaman vuoden vähemmän.
Timo on kovin sosiaalinen ja seurallinen tapaus. Se tykkää silityksistä ja sylissäolosta.
Timoa vaivasi akuutti haimatulehdus, joka saatiin hoidettua lääkityksen avulla. Sen vatsantoiminta on myös varsin hidasta, ja tulevaisuudessa Timon ruuan laatuun tulee kiinnittää huomiota.
Timo on kastroitu, rokotettu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 2143
VELHO
Velho on pikkuhiljaa ihmisiin totutteleva nuori, arviolta alle kaksivuotias, poikakissa.
Se ei välttämättä ole koskaan aiemmin asunut ihmisten kanssa, mutta on nyt vähitellen rohkaistunut ottamaan kontaktia.
Se uskaltaa jo haistella ihmisen sormia, vaikka aina ensin täytyykin sähistä kovasti. Se innostuu myös leikkimään ihmisen kanssa, ja namitkin se uskaltaa hakea kädestä.
Velho on kastroitu, rokotettu kahdesti ja sirutettu. Velholle on myös tehty hammashuolto.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 2145

NETTA JA NIPSU

Nämä kolmevuotiaat sisarukset palautuivat Lesylle etsimään uutta yhteistä kotia.

Nipsu ja Netta ovat osoittautuneet äärettömän sosiaalisiksi ja kesyiksi kissoiksi. Ne pitävät kaikista ihmisistä, ja tervehtivät kaikkia yhtä suurella lämmöllä. Nipsu istuu mielellään ihmisen olkapäillä, ja se myös läiskyttää vesikupista vettä pitkin eriön lattiaa. Netta pitää myös sylissä olosta ja silityksistä kovasti.

Netalla on todettu epilepsia kesällä 2023. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että lääkitys on tasapainossa eikä kohtauksia ole tullut. Netta ottaa tarvittavan lääkkeen hienosti herkun kera aamuin illoin.

Netta ja Nipsu on sterilisoitu, rokotettu ja sirutettu.

Lisätietoja adoptiot@lesy.fi

Eläimet nro 1371 & 1372