Tavaralahjoitukset

Tällä hetkellä tarvitsemme erityisesti pennuille sopivaa märkää ruokaa, kuten Animonda Carny Kitten tai Animonda Vom Feinsten Kitten, matolääkkeitä sekä kissanhiekkaa. Kiitos.

Otamme mielellämme vastaan tavaralahjoituksia! Emme voi vastaanottaa petauspatjoja, patjoja tai suuria mattoja. Emme myöskään vastaanota huonekaluja rajallisesta varastointitilasta johtuen.

lahjoituksiaKaikenlaiset eläinten käyttötavarat ja tietysti erilaiset eläinten lelut otamme mielihyvin vastaan. Kissan hiekka-astioiden suhteen joudumme pitämään ”tarkkaa linjaa”,sillä ko. astioiden tulee olla täysin naarmuttomia, jotta niiden desinfioiminen onnistuu kunnolla.

Otamme erittäin mielellämme vastaan myös eläinten ruokia. Kissan märkäruokia ja varsinkin penturuokia menee paljon.

Meille voi soittaa, laittaa sähköpostia tai viestitellä facebookissa. Mikäli tavaroiden toimittamisen suhteen on ongelmia, pyrimme hakemaan ne teiltä. Yhteystiedot löytyvät tämänkin sivun alalaidasta.

Lahjoituksia voi tuoda löytöeläintalon terassilla olevaan lahjoituslaatikkoon. Laatikko tyhjennetään jokaisen hoitovuoron jälkeen. Yötä vasten eli klo 20 jälkeen ei enää kannata jättää laatikkoon mitään. Kiitos!

Kirpputorille voimme ottaa peruskirpputoritavaraa, joka on ehjää ja puhdasta, kuten kodin irtainta, koriste-esineitä, leluja, pelejä, musiikkia, koruja, käsitöitä, arvolasia yms. Myös kauden mukaisia vaatteita ja urheiluvälineitä.
Emme voi vastaanottaa suuria huonekaluja, kirjoja (tietokirjasarjat/ vanhat kirjat eli 2000-luvun alusta tai vanhemmat), peruslasiastiastoja emmekä yksittäisiä kahvikuppeja/lautasia.