Tue toimintaamme

Lesy toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Valtaosa rahoituksestamme tulee eläinrakkailta ihmisiltä joko tuoteostoina, kirpputorimyynnin tuottoina tai suoraan rahalahjoituksina. Lohjan kaupungilta saamme korvauksen löytöeläinten hoidosta ensimmäisen 15 vuorokauden ajalta, mutta sen jälkeen uuden kodin löytäminen näillekin kodittomille jää lahjoitusten varaan.

Sinä voit tukea Lesyn toimintaa liittymällä jäseneksi, ostamalla tukituotteitamme, tai tulemalla mukaan vapaaehtoistyöntekijäksi. Meillä on myös rahankeräyslupa, joten voimme ottaa myös rahalahjoituksia vastaan, keräystilinumeron löydät sivun alalaidasta vihreästä palkista.

Tukituotteet

  • Lesy julkaisee vuosittain syksyllä oman eläinaiheisen kalenterin. Kalenterin hinta on 10e ja tuotto menee lyhentämättömänä eläinsuojelutyöhön.
  • Lesy -heijastin 4€/kpl tai 3kpl/10e. heijastimetVoimme myös toimittaa kalenterin ja heijastimet postin kautta ostajan maksaessa postimaksun. Postimaksu on heijastimille alkaen 1,85e ja seinäkalenterille alkaen 3,70e. Laitathan meille sähköpostia ja me laitamme sinulle paluupostilla pakettia tulemaan 🙂

Lahjoitukset

  • Otamme vastaan rahalahjoituksia.
  • Myös tavaralahjoituksia voi toimittaa. Lahjoitukset voi jättää talon terassille, josta seuraava hoitovuoroon tuleva nostaa ne sisälle. Yötä vasten ei kannata terassille jättää mitään. HUOM! Katsothan ajankohtaista-osiosta,mitä milloinkin tarvitsemme,kiitos 🙂 Lue lisää tavaralahjoituksista ”Tavaralahjoitukset”-osiosta.
  • Käyttöömme käyvät puhtaat lakanat, peitot, tyynyt ja pyyhkeet.
  • Patjoja / petauspatjoja emme ota vastaan niiden hankalan pestävyyden takia. Myös isot matot ovat käytössä hankalia, pienet käyvät kyllä.

Kirpputoritoiminta

Lesyn kirpputoripöytiä löydät nyt kahdelta itsepalvelukirpputorilta. Alla olevat yritykset tarjoavat lesylle myyntipöydät vastikkeetta ja tukevat näin eläinsuojelutyötä!

  • Kirppuset kirppis Lohjan keskustasta/ Sibeliuksenkatu 1. Paikka nro 109 (lapuissa nro9). Tarjolla sekalaista peruskirpputorituotetta sekä eläinten tarvikkeita.

  • The Kirppis Keskilohjalta / Karjalankatu 10. Paikka nro 107. Myynnissä mm. runsaasti hyväkuntoisia ja edullisia vaatteita sekä peruskirppistavaraa.   

Molemmilta kirpputoreilta saatu tuotto ohjautuu lyhentämättömänä löytöeläintalon eläinten hyvinvointiin.
Tervetuloa ostoksille!

Uutena lisänä olemme tehneet Lesyn kirpputoripaikoille Instagramiin oman sivun,jonne päivitämme aika ajoin kuvia myyntipaikoille lisätyistä tuotteista. Näin pysytte paremmin ajantasalla,kun kirpparilla on uutuuksia- toki paikalla kannattaa käydä useasti,sillä aina ei kiireessä kerkiä kuvailla- ”elämä on”… 😀 Instagramiin tästä

Facebookin kirppissivu on toistaiseksi suljettu. Ilmoitamme jos/kun sivu avautuu tulevaisuudessa uudestaan.