Tue toimintaamme

Lesy toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Valtaosa rahoituksestamme tulee eläinrakkailta ihmisiltä joko tuoteostoina, kirpputorimyynnin tuottoina tai suoraan rahalahjoituksina. Lohjan kaupungilta saamme korvauksen löytöeläinten hoidosta ensimmäisen 15 vuorokauden ajalta, mutta sen jälkeen uuden kodin löytäminen näillekin kodittomille jää lahjoitusten varaan.

Sinä voit tukea Lesyn toimintaa liittymällä jäseneksi, ostamalla tukituotteitamme, tai tulemalla mukaan vapaaehtoistyöntekijäksi. Meillä on myös rahankeräyslupa, joten voimme ottaa myös rahalahjoituksia vastaan, keräystilinumeron löydät sivun alalaidasta vihreästä palkista.

Tukituotteet

  • Lesy julkaisee vuosittain syksyllä oman eläinaiheisen kalenterin. Kalenterin hinta on 12e ja tuotto menee lyhentämättömänä eläinsuojelutyöhön.
  • Lesy -heijastin 4€/kpl tai 3kpl/10e. heijastimetVoimme myös toimittaa kalenterin ja heijastimet postin kautta ostajan maksaessa postimaksun. Postimaksu on heijastimille alkaen 1,85e ja seinäkalenterille alkaen 5,00e. Laitathan meille sähköpostia ja me laitamme sinulle paluupostilla pakettia tulemaan 🙂

Lahjoitukset

  • Otamme vastaan rahalahjoituksia.
  • Myös tavaralahjoituksia voi toimittaa. Lahjoitukset voi jättää talon terassille, josta seuraava hoitovuoroon tuleva nostaa ne sisälle. Yötä vasten ei kannata terassille jättää mitään. HUOM! Katsothan ajankohtaista-osiosta,mitä milloinkin tarvitsemme,kiitos 🙂 Lue lisää tavaralahjoituksista ”Tavaralahjoitukset”-osiosta.
  • Käyttöömme käyvät puhtaat lakanat, peitot, tyynyt ja pyyhkeet.
  • Patjoja / petauspatjoja emme ota vastaan niiden hankalan pestävyyden takia. Myös isot matot ovat käytössä hankalia, pienet käyvät kyllä.

Kirpputoritoiminta

Lesyn kirpputoripöytiä löydät nyt yhdeltä itsepalvelukirpputorilta. Alla oleva yritys tarjoaa Lesylle myyntipöydän vastikkeetta ja tukee näin eläinsuojelutyötä!

  •  Kirpputori Luna (Kirjastopolku 2, 08500 Lohja)

Kirpputorilta saatu tuotto ohjautuu lyhentämättömänä löytöeläintalon eläinten hyvinvointiin.
Tervetuloa ostoksille!